Megine Šarene Perlice

Početna > Priča

Priča

247723945_10226836693001438_5454874979540572837_n-e1666273835653

Preko 10 godina rada

Uzivajte u šarmantnom i elegantnom stilu svakog komada

Zovem se Margareta, ali svi me zovu Megi, otuda i ime brenda Megine Šarene Perlice.

Živim u Kovinu sa suprugom i dvoje dece. Veći deo života provela sam na selu pored jezera, okružena prirodom. Često sam kao devojčica ležala u dvorištu obraslim kamilicom. Posmatrala sam oblake kako šetaju po nebu i cveće koje je svojim mirisima i šarenilom budilo najlepše u meni. I uvek sam se pitala kako bih mogla da sačuvam neki maslačak ili kamilicu da mi takvi ostanu zauvek, čak i kad nam godišnje doba to ne dozvoljava.
Vreme je prolazilo, i ja sam se menjala, kamilica je vremenom nestala, ali želja da je nekako zaledim u vremenu i dalje je ostala u meni…

Oduvek sam imala u sebi potrebu da nešto stvorim. Tako sam jednog kišnog oktobra 2013. započela nešto što će napraviti veliku promenu u mom životu. U tom trenutku je delovalo kao zabava, hobi, još neki kreativni projekat sa kojim bih uposlila svoje prste. A danas je to moja velika ljubav i moj posao.

Lepota u svakom trenutku sa vama

Moj nakit je u početku bio klasičan, drvene, staklene perle, poludrago kamenje, nanizali su mnoštvo ogrlica i minđuša. Smola i cveće dolaze tek koju godinu kasnije .
Prvi eksperiment je bio sa onom koja se u svaku čorbu meša ( mirođija ) i bio je uspešan . Sledeći je bio sa nevenom, sa mojom kamilicom koja me je podsećala na detinjstvo, zatim pufnasti maslačak…
Sve biljke pažljivo berem i čuvam u herbarijumu, nalazim ih pored puta, u šumi, a većinu gajim u svojoj bašti.
U smoli sam konačno pronašla način kako da sačuvam jedan cvetić i kako da deo prirode svuda možemo da nosimo sa nama.

Zahvaljujući svojoj bašti i sezonama koje dolaze i prolaze, naučila sam se strpljenju, kako da nešto što ne uspeva pustim, i da se prepustim ako neke stvari ne mogu da kontrolišem. Sada uživam u životu i njegovim usponima i padovima. Moja umetnost je ustvari moj produžetak, deo moje duše i čini me neverovatno srećnom što to mogu da podelim sa vama.
Svaki komad nakita napravljen je sa velikom pažnjom i mnogo lepe energije je uloženo prilikom stvaranja. Ponosna sam na svoje rukotvorine i uživala sam u svakom komadu stvarajući ga. Nadam se da ćete i vi uživati noseći ga.

Unikatna lepota za jedinstvene trenutke

Lampa

Ova lampa nije samo vizuelno zapanjujuća, već je i vrlo funkcionalna. Njen topli sjaj stvara umirujuću i magičnu atmosferu, savršenu za završetak dana.

Stočić

U potrazi za domom iz snova, mi prirodno težimo da svoj privatni prostor ispunimo jedinstvenim i zanimljivim stvarima.
Suvo cveće umetnuto u stolove od epoksida i smole čine izvanredne komade nameštaja koji će izdržati test vremena!
Stočić / poslužavnik 2u1
je odličan dodatak svakom domu. Bilo koji od ovih stolova upotpuniće sve tipove enterijera i kao dodatna pogodnost lako se čisti, i možete ga prineti kao poslužavnik.

Obeleživači

Obeleži svoju avanturu čitanja sa stilom i elegancijom korišćenjem unikatnih obeleživača.